1975 yılında kasap olarak hizmet vermeye başlayan "İstanbul Kasabı" öncelikli olarak kaliteli ve lezzetli etleri müşterileriyle buluşturmayı hedef almıştır. Kurulduğumuz günden bugüne kadar gelen süreçte bunu başarı ile yerine getirmenin onuru ile 2018 yılından itibaren restaurantımız ile misafirlerimizi ağırlamaya başladık
3 katlı restaurantımızda kasap reyonumuzdan seçtiğiniz lezzetli etlerimizi usta eller ile pişirerek size sunuyoruz. Restaurantımızda aynı anda 300 kişiye kadar misafir ağırlayabiliyoruz. Ayrıca siz keyifli sohbetleriniz eşliğinde lezzetli yemeğinizi yerken çocuklarınız için ayrılmış olan oyun alanında onlarda keyifli vakit geçirme fırsatı bulabilirler.
Misafirlerimizin beklentilerini, her zaman taze, sağlıklı, güvenilir ve hijyen kurallarına uyarak nitelikli ve güler yüzlü personelimiz sayesinde sunmaktır.
Misafirlerimizin memnuniyeti ve toplum sağlığını esas alan ilkelerimiz ile bölgemizin ilk akla gelen ve tercih edilen Kasap&Restaurantı olmak, doğru kalite/fiyat oranı ve geniş ürün yelpazesi ile misafirlerimizin beklentilerini üst seviyelerde tutmaktır.